Sommarläger 2023

Hej Alla Medlemmar!

I sommar så anordnar Astma- och Allergiföreningen Region Mellansverige ett sommarläger för barn mellan 0–17 år i Sandvikengården i Brunskog, Värmland. Är barnet yngre än 8 år så ser vi helst att en förälder medföljer. Lägret är extra anpassat just för att barn med astma, gluten, laktos eller andra allergier ska få chansen att uppleva ett riktigt läger där man inte behöver tänka på sådant. Med ledare som har stora kunskaper om astma, allergi och annan överkänslighet, samt ett kök som är väl förbered för att hantera olika matallergier. 

Eftersom det är så viktigt att besökarna till lägret inte ska få en allergisk reaktion så kommer följande födoämnen inte finnas med på lägret: Ägg, Fisk, Nötter, Jordnötter, Mandel, Citrusfrukter.

På lägret kommer det även finnas tillgång till en kiosk där barnen får handla godis, dricka, chips samt annat smått och gått för max 10kr om dagen vilket kommer tillräckligt för att handla mycket gott i kiosken.

Det finns även möjlighet för medlemmar att komma och besöka lägret för att äta lunch eller middag där till ett självkostnadspris av 65kr. Om det skulle vara av intresse så meddela i förväg så att det kan planeras med maten.

Lägret börjar 16:00 tisdagen den 18 juli och håller på tills söndagen den 23 juli 14:00.

Deltagaravgiften är 700kr för barn över 6år och 1750kr för vuxna, barn under 6 år får delta gratis.

 Eftersom som detta enbart gäller för medlemmar i Astma- och Allergiföreningen Region Mellansverige så medlemsavgiften för 2023 måste vara betald innan man anmäler sig. Anmälan till lägret är även bindande vilket betyder att det är bara sjukdom med läkarintyg som gäller för avbokning. Deltagaravgiften ska sättas in på bankgiro 359-3019 samtidigt som anmälan skickas in.

Huvudansvarig för lägret: Sofie Wadelius

Telefon: 0730-923435

E-post: sofie.wadelius@kil.se

Till toppen av sidan