Vår nya Instagram sida!

Hej Alla Medlemmar!

Det är med stor glädje som vi nu presenterar vår sprillans nya Instagram sida. Vi kommer att uppdatera den sidan med nya och fräsch information samt fina nya bilder. Självklart så kommer relevant information som postats på Facebook även att dyka upp på Instagram sidan så den som inte har ett Facebook konto nu kommer att kunna komma åt den informationen som postas där genom Instagram istället.

Vårt konto namn är aaf_mellansverige och går att nå från den här länken Astma- Och Allergiföreningen Region Mellansverige (@aaf_mellansverige). Vill du som medlem tagga oss i ett inlägg gör du det med hastagen ”#aaf_mellansverige”.

Ni kan också använder er av våran QR kod för att nå hemsidan.

Vi hoppas att alla ni medlemmar tycker detta verkar skoj och vill följa oss på Instagram.

Till toppen av sidan