Hälsningar från sommarlägret!

Hej alla medlemmar.

Nu är årets sommarläger på Sandvikengården över. Det har varit ett läger fyllt av glädje, äventyr och god allergianpassad mat. Dagarna fylldes av roliga aktiviteter som anordnades av våra duktiga ledare.

Deltagarna fick prova på olika spännande aktiviteter som att paddla kanot, träna karate samt att bada i den vackra sjön och pyssla i det välfyllda pysselrummet. För de lite äldre deltagarna fanns det möjlighet att följa med på en äventyrsfylld hajk. Deltagarna paddlade ut till en ö för att prova på vildmarkslivet med aktiviteter som att grilla, tälta och leka roliga lekar.

Nu tackar vi våra duktiga ledare och deltagare för ett fantastiskt roligt läger.  Vi ger ett extra stort tack till Sofie Wadelius och Inga-Lill Björn. Sofie Wadelius är personen som anordnar lägret idag och ser till att deltagarna får en rolig och meningsfull vistelse.  Inga-Lill Bjöörn startade upp lägret för 35 år sedan vilket skapat möjligheter för barn med allergier att kunna åka på läger utan att oroa sig för alla allergener som existerar i vardagen.

Nu så är det dags att börja blicka mot framtiden. Om det finns några barn bland våra medlemmar som känner sig sugna att delta så kommer det bli ett läger nästa år också. Det kommer att komma information om hur ni ska gå till väga för att anmäla er. Håll ögonen på den här hemsidan under våren nästa år om ni eller någon ni känner är intresserade av att delta.

Och så slutligen önskar vi på Astma- och Allergiföreningen Region Mellansverige er alla en fortsatt trevlig sommar.

Till toppen av sidan